Pokerman.cz - Průvodce světem pokeruHome
váš průvodce světem pokeru
menu


Zpět
Fotka uživatele
   Základní informace
Ony
NickOny
Jméno-
PohlavíMuž
Věk34
Bydliště-
Registrace24.11.2009
Poslední aktivita11.12.2009 02:09
Handy0
Komentáře u článků5
EmailBODLO.smile@seznam.cz
ICQ / Jabber-
Poslední komentáře
Ještě jedna věc-při sázce ALL-IN v POT LIMITED a LIMITED hrách při tzv.PSEUDO RAISE je to vysvětleno dobře.Ale co když hráč C ještě RAISNE hráče A přičemž hráč B je už ALL-IN(PSEUDO RAISE),tak hráč A může buď CALL nebo RERAISE?Myslím samozřejmě při NO-LIMITED hrách.I to jsem snad pochopil správně,ale v situaci kdy hráč C jen dorovná ten ALL-IN(PSEUDO RAISE) hráče B pokud je to vůbec možné při NO-LIMITED hrách dorovnat jen těch 5dol. a ne vsadit aspoň velikost toho BB,tak hráč A může ještě vsadit???Já si myslím,že pravidlo FULL BET RULE by mělo platit i u NO-LIMITED her.Nebo to,tak aspoň hrajeme my,protože v tom nemáme jasno.Díky za odpověď.
Ony
Jinak článek super...jsem myslel,že pravidla znám a v tomto článku jsem objevil ještě nejaké nedostatky,které musím ještě prostudovat:)ku příkladu-STRADDLE BET=jestli jsem to dobře pochopil,tak než DEALER začne rozdávat,tak musí byt dány sázky na slepo SB a BB a teď se do toho může vložit hráč na UTG a vložit STRADDLE BET což je 2xBB a tím na sebe vzít to pravidlo,že když ostatní jen LIMPNOU,tak může ještě vsadit?Je to pro mě novinka,ale snad chápu.A pak tedy jestli chci ještě jednou navýšit jedna se o RERAISE a musím tedy vsadit znovu 2xBB?Nebo můžu vsadit jen povinnou minimální sázku-čili velikost sázky BB...?Díky moc za odpověď
Ony
K tomu míchání-myslím,že nejprve by se správně měli karty rozmíchat všechny na stole-styl pomocná škola a až pak jak píšeš v tom postupu....
Ony
jak z blbyho filmu!provokace..
Ony
nechapu jak po callnutym all-inu,ikdyz se mu zakutalel jeden zeton ,ho mohli pustit zpet do hry!zamer v tom urcite nebyl,protoze cekat,ze to jeste vyhrajeje je asi nesmysl..
Ony

 

Spolupracujeme:

Forbes Casino