Pokerman.cz - Průvodce světem pokeruHome
váš průvodce světem pokeru
menu


Zpět
Fotka uživatele
   Základní informace
Bullhorn
NickBullhorn
JménoTomáš
Pohlaví-
Věk-
Bydlištěokres Liberec
Registrace13.01.2009
Poslední aktivita17.09.2012 20:29
Handy3
Komentáře u článků118
ICQ / Jabber-
Poslední komentáře
16.1.2011 12:37
Esa se dali i trochu zkouknout tím min bet reraisem na první limp, si myslím.
Bullhorn
20.8.2009 23:19
Hmm, to tedy ne. Škoda.
Bullhorn
17.8.2009 22:17
Aha, tak konečně pravidlo, kterému rozumím. I když jsi mou low napsal asi špatně, protože 2 jsem neměl, ale to neva. Teď mě trklo, co píší tady v pokermanovi, mrknout se. A už aspoň rozumím tomu, proč jsem prohrál low s esem, když on začal na 2. Protože jsem měl 7 nebo 8 na konci a on třeba jen 6. Tak super kámo, díky moc!..
Bullhorn
17.8.2009 21:57
Teď Ti moc nerozumím Lightning. On složil A, 2, 6, 7, 8 a já A, 3, 5, 7, 8. Musíš koukat na Mozilu, ne na Rwsiren..
Bullhorn
5.2.2009 21:58
Jasně, jinými slovy, když nejde o život, nejde o nic. Pokud nehraješ poker o své poslední peníze :-D, to je potom také solidní vidět badbeat. Děkuji.
Bullhorn
5.2.2009 21:50
Mohl bys to trošku hodit do češtiny, prosím. Přecijen tu nglinu už tolik neužívám a rád bych věděl přesný obsah těch slov. Díky.

Minulý týden jsem koukal na TV na WPT finále některého a típek tam chtěl urvat pot s pocket párem 4 a na flopu K. Druhý jeho all-in s K v ruce instant dorovnal a co na riveru? 4 :-D No, ale tam hráli o, abych teď nekecal, cca 1,5 mil dolarů, možná 2, za vítěství. Oni už byli v posledních 3. Nakonec to vyhrál celé, ten se 44.
Bullhorn
5.2.2009 21:30
Myslím, že je důležité, teda to si opravdu myslím já a i tady nějaký článek to říká, vědět, jestli jsi zahrál dobře, nebo ne. To jestli se to povedlo až do riveru je věc jiná. Koukal jsem na videa od kluků a všude, kde nefér prohráli, řekli, defakto, stereo, to se stane, to se nadá nic dělat. Jinými slovy, si myslím, že o tom je BR, aby tě tyhle věci nerozhodili, protože víš, že se to stát může, ale z dlouhodobé línie, to nebude prodělečné.
2 outs jsou malé, ale pořád tam někde v tom balíku ty karty prostě jsou, s tím se musí počítat, si tedy myslím. Rakety na ruce říkají jen to, že máš nejlepší STARTOVNÍ kombinaci, si myslím.
Bullhorn
5.2.2009 21:20
Já asi nemám právo tady něco povídat, na mé zkušenosti a styl hry, ale myslím si, že ti jen chtěl krást blindy a ty jsi zrovna měl něco, co se ti nechtělo zahazovat, hlavně ty rakety samozřejmě. Neznám celou hru toho hráče do této doby, ale tohle mi nepřipadá, jako sock out. Nebo se pletu? A já bych také btw řekl, copak Ty jsi nikdy nevyhrál badbeatem?

Čéče, zkusil jsem mrknout do angl. slovníku a sport tam je a je přeložen, jako hra, soutěžení, tak proto jsou asi šachy taky sportem..

Příště Ti to rakety vynahradí, třeba proti 2 soupeřům, kteří budou mít pocket Q a 9 a pěkně tě nadlábnou.. Zdar.
Bullhorn
16.1.2009 15:44
Tak už jsem si to přečetl. OK. Teď jsem dostal to samé, dal jsem při BB 300 rais na 900, srovnal to jeden a na flop 8,6,4, dal jsem 2400, on mě reraisnu na 5000, tak jsem ho blbec callnul a co myslíte, měl ho tam :-) tu 8. suited conected s 7. Asi jsem měl PF dát více, že?
Bullhorn
16.1.2009 14:39
Nerozumím slovu limpovat, ale trochu si to dokáži představit. Každopádně díky za hodnocení, už si dám pozor. Zatím.
Bullhorn

 

Spolupracujeme:

Forbes Casino