Pokerman.cz - Průvodce světem pokeruHome
váš průvodce světem pokeru
menu


Zpět
Fotka uživatele
   Základní informace
Bullhorn
NickBullhorn
JménoTomáš
Pohlaví-
Věk-
Bydlištěokres Liberec
Registrace13.01.2009
Poslední aktivita17.09.2012 20:29
Handy3
Komentáře u článků118
ICQ / Jabber-
Poslední komentáře
13.4.2010 00:38
WANZUS 09.04.2010 23:19:52: Já se přimlouvám za tento dotaz.
Zdravim,
já mám relativně jednoduchej dotaz na Jendu..Jak se stavět k varianci...
Lépe řečeno k dlouho trvajícímu období"bez ITM"... Každý už to zažil(nebo zažije),ale v pokru prostě přicházejí období,kdy prostě "nejde"karta a rakety jsou spíše pro zlost než pro radost...
Jak s takovýmto obdobím bojuješ ty Jendo a zažil jsi nějaký takový období,které by výrazně ovlivnilo tvůj broll,popřípadě by tě i přivedlo na myšlenky o smysluplnosti pokeru jako takového???
Bullhorn
FINALS1 11.04.2010 15:01:14: Tady můžeš maximálně vyhrát tzv. Low postupku, pokud hraješ Omahu Hi-Low. A bylo by to A, 2, 3, 4, 6.
Bullhorn
Takže to pravidlo spíše zní, že musíš použít 3 karty ze stolu. Do pětikaretní kombinace.
Bullhorn
AXISS 10.04.2010 22:08:34: A já se držel pravidla, že musím použít 2 karty z ruky. Jako, že obě karty musí být "akční". Takže, když na stůl přijde poker, tak můžeš mít maximálně fullhouse, že?
Bullhorn
FINALS1 10.04.2010 20:57:52: Jinak, flop jsou pouze první 3 rozdané karty na stole. Pokud vypisuješ všech 5 již rozdaných karet, mluví se o "boardu" (přeloženo - stůl). Jinak, pokud má někdo trojici a z toho jsou 2 karty na stole, nazývá se to trips. Trojice s jednou kartou na stole je ten set.
Bullhorn
FINALS1 10.04.2010 20:57:52: Ano, také jsem to tak viděl. akže asi ano, je to tak. Nicméně definici toho pravidla neznám. A netuším, jestli to obdobně nefunguje i pro straight flush a royal flush.
Bullhorn
CLERIC 05.04.2010 18:35:34: Ahoj. Já hraji 3 maximálně. Ale jsou tací, kteří hrají třeba 15.
Bullhorn
ARNIE 01.04.2010 02:45:39: :), já to vždy tak rychle prolétnu, že to nevím pak přesně. To spíše, jestli nehrál více stolů.. Ale to není důležité.
Bullhorn
ARNIE 31.03.2010 16:04:04: Co na to říct.? Možná jsi mohl zkusit, jestli by ten UTG dorovnal. (to jako, že bys ty foldnul..) Ale to by záleželo na tom, jak moc byl ochotný svůj limp a následný cizí raise zahodit, podle toho bych se asi rozhodnul. Pokud zahazoval, byla tvoje cesta, podle mě, správná, i když ještě zbývalo vědět, jak často ten short posílal all-iny. A jestli posílal all-iny a ne raisy, tak to, že to raisenul, by se za AA dalo přečíst. Ono i to, že je short je docela podivné, že dal jen raise a ne plnou, z toho se možná ty rakety také dali přečíst. No, nevím, je to turbo, tak si jist nejsem, jestli se tam AA běžně raisují. Ze strohého výpisu, co se odehrálo se špatně poradí.
Bullhorn
ARNIE 28.03.2010 15:37:52: To, jestli jsou ti hráči více či méně tight, jistě ovlivňuje i výše buy-inu, což vypadá, že moc vysoký asi nejedeš. I proto tě asi ten Big callnul.. Jinak si myslím, že na DoN to je hodně špatný cal, co udělal. Aha, už to vidím, hraješ 5 turba.
Regy a loose se dají solidně poznat už během začátku, kde limpeři jsou většinou loose hráči. Ale já hraju normál. Na turbech to může být lehce neprůhledné, nevím.
Bullhorn

 

Spolupracujeme:

Forbes Casino